Ga naar hoofdinhoud

Optyl bvba

Optyl is uw oplossing met betrekking tot stof en stofmeting.
Van Low Budget Stofmeting tot Broken Bag Detection, van officiële mg/Nm³ tot QAL1 metingen: Optyl is het aanspreekpunt voor al uw vragen omtrent stof.
Buiten het leveren van geavanceerde stofmeters en stofmetingen helpt Optyl ook bij de engineering, uitwerking, opstart, kalibratie en het onderhoud van uw stofmeting.
Onze samenwerking met zowel een vooraanstaand milieulabo als een technisch ondersteunende firma zorgt voor een globale dekking van al uw mogelijke problemen m.b.t. stof en stofmeting.

Dit bedrijf is lid van de Machevo & Bulk Vereniging

 

Bezoekadres

Genenbosstraat 9/1
3560 LUMMEN
België

Telefoonnummer
0032-3 825 24 09

Faxnummer
0032-3 825 38 77

E-mailadres
[email protected]

Website
https://www.optyl.be

Optyl breidt dienstverlening uit

Optyl bvba uit Lummen (België), leverancier van industriële stof- en gasmetingen, breidt de laatste jaren de dienstverlening naar klanten steeds…

Optyl kalibreert stofmeters adequaat

Stoffilters worden steeds beter en de emissienormen steeds strenger. Goed nieuws voor milieu, medewerkers en omwonenden. Maar deze ontwikkeling zorgt…

Van Beek wint PIP Vak- én Publieksprijs

Van Beek heeft voor haar Twister verticale schroefwarmtewisselaar zowel de Vakprijs als de Publieksprijs van de Proces Innovatie Prijs (PIP)…

IGMA meet stofemissies opslaghallen

IGMA in Amsterdam (onderdeel van Cargil) heeft bij Optyl een meetkoffer aangeschaft om tijdens het vullen en ledigen van opslaghallen de stofconcentratie te meten.

Optyl stofmeters beperken Atex-investering

Optyl laat tijdens Solids Rotterdam (stand A109) aan de hand van een toepassing bij Fonterra in Heerenveen zien hoe stofmeters explosierisico’s kunnen verminderen, waardoor kan worden bespaard op Atex-investeringen.

Machevo-column Yves Willems

Met enige trots schrijf ik mijn eerste column voor Machevo & Bulk Vereniging. Dit zet mij tevens eventjes in het middelpunt van de belangstelling.

Stofmeting in natte rookgassen

De nieuwe PCME Stack 181 WS meet de deeltjesuitstoot in natte gasstroomprocessen waarbij het rookgas onder het dauwpunt komt of waterdruppels aanwezig zijn. Het instrument gebruikt een extractiemethode met verwarming. Hierdoor treden geen condensatie-problemen op bij in-situ metingen na natte collectors.