Ga naar hoofdinhoud

Hevada agent Typhoon Nederland

Henk van Dasselaar (l) en Kris Devidt

Typhoon NV uit Beveren-Leie (België) gaat haar positie in Nederland versterken via een samenwerking met Hevada Filter- en luchttechniek in Nijkerk.

Een van de doelstellingen is het in Nederland beter bekend maken van de efficiënte ronde filters van Typhoon. Henk van Dasselaar, directeur Hevada: “Inmiddels hebben we de eerste projecten met de kwaliteitsproducten van Typhoon al gerealiseerd, en onze klanten zijn zeer tevreden”.
Kris Devidt, zaakvoerder van Typhoon Luchttechniek BV, is eveneens ingenomen met de samenwerking: “Met Henk van Dasselaar halen we een pak praktische ervaring binnen waarmee ook nieuwe producten kunnen worden ontwikkeld.”

Luchttechniek

Typhoon is sinds 1959 actief in luchttechniek. De onderneming levert internationaal turn-key installaties voor industriële stofafzuiging en pneumatische transportsystemen, maar ook ventilatoren, draaisluizen, cyclonen, dynamische condensors en andere luchttechnische componenten. Ook houdt Typhoon zich bezig met preventief en curatief onderhoud en industriële montagewerken.

Zie ook Typhoon bouwt XXL ontstoffingsfilter

Bedrijfsgegevens Typhoon NV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.