Ga naar hoofdinhoud

Antersdorfer Mühle herstart met TSC silo’s

TSC realiseert silogebouw

In 1884 werd aan de Antersdorfer Bach de watermolen van familie Priemeier opgericht. In 2017 werd het oude bouwwerk door een overstroming grotendeels verwoest. Dit was aanleiding voor de bouw van een compleet nieuwe productielocatie. TSC leverde hiervoor het silogebouw.

Om de toekomst van de Antersdorfer Mühle en haar vijftig medewerkers zeker te stellen, besloot het bedrijf tot de bouw van een nieuwe fabriek. TSC realiseerde voor deze productielocatie in het nabijgelegen Simbach am Inn een imposant, bijna 40 meter hoog silogebouw. Het familiebedrijf, dat al 35 jaar uitsluitend biologische meelsoorten en voedingsmiddelen levert, kan hier de productie met een modern machinepark voortzetten en bovendien uitbreiden.

Silogebouw

De constructie van het siloblok van in totaal 78 silocellen en de overige staalbouw nam 9 maanden in beslag. Het silogebouw wordt ingezet in alle procesfases; van de inname van de grondstoffen en de bevoorrading van de productie tot de verlading van tussen- en eindproducten in vrachtwagens. De silocellen hebben een hoogte van 23 meter. Goed voor een opslagcapaciteit van 12.500 kubieke meter.

Lees het hele artikel in Bulk 5, 2021

Meer over TSC

Bedrijfsvermelding TSC Top Silo Constructions

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.