Ga naar hoofdinhoud

Muller Beltex BV

SERVICE- EN KENNISLEVERANCIER

VOOR DE BULK- EN PROCESINDUSTRIE

Muller Beltex levert een range aan componenten voor de agrarische en industriële bulk- en procesindustrie voor het horizontaal en verticaal transporteren en verwerken van grondstoffen. Samen met onze markt- en productkennis, bieden wij u altijd een economische oplossing met een maximale levensduur voor uw specifieke vraagstuk. Door voorraadhoudende productmerken wordt u snel voorzien van service en wordt stilstand van uw installatie voorkomen en de efficiëntie verbeterd.

Met onze nationale en internationale opgedane kennis en ervaring en Total Cost of Ownership aanpak, ontzorgen wij u met langere standtijden, hogere capaciteiten en/of lagere kosten per ton getransporteerd product als gevolg.

Dit bedrijf is lid van de Machevo & Bulk Vereniging

Bezoekadres

Ambachtsweg 28A
2641KS PIJNACKER

Telefoonnummer
015-369 54 44

Faxnummer
015-369 78 64

E-mailadres
[email protected]

Website
https://www.mullerbeltex.com

Magetische slijtpanelen Muller Beltex

Muller Beltex presenteert een programma slijtvaste, magnetische panelen. In de ‘Kryptane’ polyurethaan panelen zijn zeldzame-aardmagneten geïntegreerd. De panelen zijn op…

Muller Beltex reviseert elevator Codrico

Muller Beltex heeft bij maïs- en graanverwerker Codrico Rotterdam BV een elevator voor de grondstofinname gereviseerd. De installatie kampte wegens…

Muller Beltex-tips voor optimale transportinstallatie

Muller Beltex, producent van elevatoren, presenteert zes tips om transportinstallaties in optimale conditie te houden.

Muller Beltex gaat voor Nationale Business Succes Award

Als winnaar in de branche ‘grondstof verwerkende industrie’ is Muller Beltex één van de kanshebbers voor het winnen van de Nationale Business Succes Awards 2016.

Muller Beltex inspecteert IGMA weegtoren

Muller Beltex heeft een drijvende weegtoren geïnspecteerd bij IGMA in de haven van Amsterdam. De weegtoren betreft een 36 ton lemniscaat kraan met een capaciteit van 1500 ton/uur.