Ga naar hoofdinhoud

Nederman Nederland BV

Onze missie is om mens, planeet en productie te beschermen tegen schadelijke effecten van industriële processen. Zo dragen we bij aan een efficiënte productie, milieuvoordelen en een veiligere werkplek.

Schone lucht is de hoeksteen van duurzame productie. Stof en dampen die tijdens het fabricageproces worden gegenereerd, moeten efficiënt worden opgevangen om de productkwaliteit, de levensduur van de apparatuur, de naleving van de regelgeving en veilige gezonde werkomgevingen te garanderen. Productiebedrijven willen de winstgevendheid vergroten door hun activiteiten zo efficiënt mogelijk te maken. Ze moeten voldoen aan hoge milieunormen en werknemers beschermen tegen schadelijke dampen en stof. Nederman kan u in alle opzichten helpen – zo creëren we waarde.

We bieden producten en oplossingen binnen industriële luchtfiltratie die voldoen aan hoge verwachtingen op het gebied van kwaliteit en winstgevendheid. Het is onze missie om mens, planeet en producten te beschermen tegen schadelijke effecten van industriële processen. Zo dragen we bij aan een efficiënte productie, milieuvoordelen en een veiligere werkplek.

Dit bedrijf is lid van de Machevo & Bulk Vereniging

Bezoekadres

Wiekenweg 33
3815KL AMERSFOORT
Nederland

Postadres

Postbus 2646
3800GD
AMERSFOORT

Telefoonnummer
033-298 81 22

E-mailadres
[email protected]

Website
https://www.nederman.com/nl-nl

Nederman stofzuigsysteem voor batterijenproducent

Een centraal stofzuigsysteem van Nederman voorkomt bij batterijenproducent Johnson Controls dat medewerkers in contact komen met schadelijke stoffen zoals loodoxide….

Filtermonitoring met Nederman Insight Analytics

De kerncompetentie van Nederman is het leveren van schone lucht om mens, machine en milieu in de procesindu- strie te…

Nederman MCP SmartFilter met abonnement (video)

Het MCP SmartFilter van Nederman is ontworpen om de luchtkwaliteit te verbeteren, de bedrijfskosten te reduceren en de werkplek veiliger…

Nederman FlexFilter EX voor tabak

Tabak is in het algemeen relatief vochtig en daarom niet brandgevaarlijk. Maar als dit materiaal wordt gemorst, droogt het snel…

Explosie-isolatieklep Nederman

Nederman presenteert de Carz-N explosie-isolatieklep voor St1 en St2 stofklassen. De Carz-N is leverbaar voor leidingdiameters tot zelfs 630 mm….

Nederman jubileert

Dit jaar viert Nederman haar 75-jarig jubileum. Kerncompetentie van het milieutechnologiebedrijf is het leveren van schone lucht om mens, machine…

Nederman wint Safety Award

Nederman Nederland BV, specialist in milieutechnologie, heeft bij Nutricia in Cuijk een Safety Award gewonnen.

Nederman stofafzuiging bij Xella

Xella Kalkzandsteenfabriek Rijsbergen BV heeft met een stofafzuiginstallatie van Nederman Nederland BV haar arbeidsomstandigheden verbeterd, de slijtage aan installaties verminderd en productverliezen terug gedrongen.