Ga naar hoofdinhoud

WAM Holland BHE (Bulk Handling Equipment) BV

WAM Holland B.V. is uw partner voor het leveren van componenten en machines voor stortgoederen, slibverwerking, re-newable energy en afvalwater behandeling.

WAM Holland maakt deel uit van de WAMGROUP, ontstaan in 1969.

WAM Holland is verantwoordelijk voor het advies en de distributie van het WAMGROUP assortiment in Nederland. Het is de missie van WAM Holland om aan haar relaties producten te leveren met aantrekkelijke prijzen van een industriële kwaliteit, specifiek afgestemd op de uiteenlopende behoeften van de diverse industrieën.

Klanttevredenheid door middel van professioneel advies, uitgebreide service en constante beschikbaarheid van een juiste voorraad aan componenten en reserveonderdelen, is voor WAM Holland een taak om dagelijks te vervullen.

De 2400 medewerkers, 20 productie locaties wereldwijd, 148 internationale patenten en een jaarlijks groeiend leveringsprogramma, maakt WAMGROUP wereldwijd marktleider in de ontwikkeling en productie van machines en componenten voor Bulk Handling, re-newable energy, slib- en afvalwaterverwerking.

Productinformatie & Aanbiedingen

Bezoekadres

Honderdland 500
2676LV MAASDIJK
Nederland

Telefoonnummer
0174-52 19 88

Faxnummer
0174-51 49 91

E-mailadres
[email protected]

Website
https://wamholland.nl/nl-NL

WAM Holland nano-vezel filterelement

De succesvolle introductie van het SILOTOP ZERO silo-ontluchtingsfilter in 2016 stimuleerde WAM tot de ontwikkeling van het compacte, eenvoudig te…

WAM Holland: Normen, certificaten en verklaringen; het verschil

Als internationale producent van machines en installaties voor de stortgoed verwerkende industrie heeft WAMGROUP kwaliteit hoog in het vaandel staan….

Nanovezel filters van WAM Holland

Een succesvolle productgroep van WAMGROUP betreft de stoffilters. Debet hieraan is het onderzoek naar en de inzet van nanovezels (nano…

WAM Holland: ‘Do the right thing’

Aan de wand in de ruime entree van WAM Holland staan uitspraken van Vainer Marchesini, oprichter en CEO van WAMGROUP….

WAM Holland: continu of in batch mengen

In het digitaal magazine ‘Mengen’, een uitgave van BULK, staan diverse artikelen van fabrikanten die hun oplossing presenteren. Zoals WAM…

WAM Holland presenteert portfolio

WAM Holland BV, specialist in Bulk Handling Equipment, presenteert een uitgebreid product-portfolio voor de stortgoed verwerkende industrie. Het leveringsprogramma omvat…

WAM Holland innoveert in filtertechnologie

WAMGROUP profileert zich met hoogwaardige filters en efficiënte filtersturingen. Voorts zet het bedrijf sterk in op de toepassing van nanovezels….

WAM Holland presenteert menger-programma

Het menger-programma van WAM Holland omvat ploegschaarmengers, slibmengers, lintmengers en dubbelassige schroefmengers voor de verwerking van onder meer poeders, granulaten, compost, grond en ontwaterd slib.

Bigbag-lossystemen WAM Holland

WAM Holland presenteert de drie typen SBB bigbag-lossystemen voor de stortgoed verwerkende industrie.

Hygiënische schroeftransporteur TXF van WAM Holland

De TXF roestvaststalen schroeftransporteur van WAM Holland is een state-of-the-art oplossing voor de voedingsmiddelenindustrie, de traceerbaarheid van het vervaardigd product wordt gewaarborgd door certificatie volgens de Europese richtlijn EG 1935/2004.