Ga naar hoofdinhoud

Pelleting Technology Netherlands BV (PTN)

Pelleting Technology Netherlands (PTN) is specialist in de ontwikkeling, productie en service van korrelpersen en gerelateerde machines voor de productie van diervoeder. Met haar producten kan een groot bereik van toepassingen worden gerealiseerd. Sinds 1974 is PTN wereldwijd actief op het gebied van ontwikkeling, engineering, productie, verkoop en service van korrelpersen en gerelateerde machines voor de mengvoeder, recycling en biomassa industrie.

Door voortdurende ontwikkelingen op basis van vragen uit de markt, staan er inmiddels diverse octrooien op PTN naam. Na het eerste patent op de super rotor zeef ontwikkelde en octrooieerde PTN in de afgelopen 40 jaar tevens de automatische rolverstelling, het unieke matrijs snelwisselsysteem, BOA compactor en in 2010 het hygiëniseerconcept (TCS-RTB). Innovaties die ook nu nog bijdragen aan de continuïteit van het bedrijf.

Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn door het ISO 9001 certificaat sinds vele jaren gewaarborgd en worden voortdurend gemonitord in het kader van continue verbetering.

Sinds 1 januari 2013 maakt het bedrijf onderdeel uit van de Triott Group.

 

Bezoekadres

Galvaniweg 29
5482TN SCHIJNDEL
Nederland

Postadres

Postbus 132
5480AC
SCHIJNDEL

Telefoonnummer
073-54 984 72

Faxnummer
073-54 785 95

E-mailadres
[email protected]

Website
https://www.ptn.nl

PTN Hot Start Conditioner

PTN heeft de Hot Start Conditioner ontwikkeld om diervoerders direct optimaal te conditioneren. Het toestel is een alternatief voor een…

MonoRoll van PTN perst energiezuiniger

De Progress MonoRoll HE van PTN blijkt per geproduceerde ton voer een energiebesparing op te leveren van 20 tot 25…

PTN verhuisd naar groter pand

PTN (Pelleting Technology Netherlands) is onlangs verhuisd naar haar nieuwe, grotere pand aan de Galvaniweg 29 in Schijndel.