Ga naar hoofdinhoud

IP Handling Nederland BV (Allgaier-Group)

IP Handling vertegenwoordigt al meer dan 35 jaar de Allgaier groep.

Deze bestaat uit de dochterondernemingen Mogensen Gmbh, Fredrik Mogensen AB en Gosag.
Dit zijn stuk voor stuk toonaangevende fabrikanten van geavanceerde zeef-, droog-, zandwas-, en luchtscheidingstechnieken.
Met een breed productscala en technische innovaties op het gebied van zeef-, droog-, zandwas-, en luchtscheidingstechniek behoort de Allgaier groep, gevestigd in de directe omgeving van Stuttgart, wereldwijd tot één van de succesvolste fabrikanten van machines ten behoeve van zeven, drogen en granuleren, wassen en scheiden.
In bijna alle gebieden van de stortgoed verwerkende industrie worden zeefmachines toegepast voor het scheiden van een product in diverse korrelgrootten. De gradaties varieren tussen 30 um en 300 mm, en in speciale gevallen zelfs groter dan 300 mm. Bij de keuze van een zeefmachine spelen vele factoren een belangrijke rol. Naast de korrelgrootte, zijn de zeefgoed eigenschappen zoals: vochtigheid, vorm van het product, temperatuur, chemische agressiviteit, abrasiviteit van grote invloed bij de keuze; voor een bepaald product kunnen deze factoren tegenstrijdig zijn en moet er een compromis gevonden worden.
Of het nu gaat om meel, zout, kleurpigment, chemische of farmaceutische stoffen, kunst- of bouwstoffen, mineralen of hout, zeef-, droog-, zandwas-, en luchtscheidingstechniek van de Allgaier groep, gecombineerd met onze uitgebreide productkennis, voldoen in alle sectoren van industrie aan de hoogste betrouwbaarheid, zekerheid en rendabiliteit.

Bezoekadres

Databankweg 20
3821AL AMERSFOORT
Nederland

Telefoonnummer
0341-722 455

Faxnummer
0341-722 456

E-mailadres
[email protected]

Website
http://www.iphandling.nl

MSizer-portfolio IP Handling uitgebreid

Allgaier Process Technology heeft haar MSizer-portfolio – na de lancering van de Mogensen MSizer Extend in 2017 – uitgebreid met…

De Bruijn directeur IP Handling

Allgaier Process Technology uit Uhingen (D) heeft Mark de Bruijn aangesteld als algemeen directeur van IP-Handling BV, de Nederlandse dochteronderneming van het bedrijf.

Samenwerking IP Handling en JSF Production

IP Handling Nederland BV in Almere en JSF Production vof in Baarn zijn een samenwerking op zeefgebied aangegaan.